lauantai 19. joulukuuta 2009

Pohjoisesplanadi

8 kommenttia:

Juke.K kirjoitti...

Tämä on raikas kuva.

Kirjoitan tähän asiani jonka olen tässä blogissa havainnut. Ylläpitäjä voi poistaa kommenttini jos haluaa.

Itse en tahdo osata digikameran värikuvista osata tehdä hyviä mustavalkokuvia. Sellaisia sävykkäitä. Monesti tumma ja vaalea pää ei tahdo toimia. Saattaa olla että ne on liiaksi tummaa tai vaaleta ja jompi kumpi alue korostuu liiaksi eikä kuva ole tasapainoinen.

Ei olisi pahitteeksi jos joku viisas kertoisi kuinka niitä saadaan aikaseksi ja siitä voisi tehdä oman opastus osion tänne.

Enkä puhu nyt negatiivi/paperivedos kuvista. Niitä osaa tehdä tietty vanhat kuvaajat, jotka on -80 luvulla ja aikaisemminkin, vääntänny kuvia enemmänkin.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Ensi näkemältä ajatukset lensi aivan Kiinaan asti. Jouluvalaistus tekee rakennuksesta itämaisen. Mielenkiintoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno, satumainen kuva! Jännä tunnelma.

Maelka kirjoitti...

Kuvakulma antaa vaikutelman tornista. Hieno valaistus ja tunnelma.

Juke K: Jos joku haluaa kuvankäsittelyyn liittyvän opetusosion värkätä(liittyen mustavalkoisiin kuvin, niin ihan vapaasti minun puolesta. Sen voisi laittaa vaikka tonne sivupalkkiin linkkinä.

Savu kirjoitti...

Tehokas perspektiivi

Piia kirjoitti...

Juke.K: Kiitos! Ihan hyvä idea, se voisi olla monelle hyödyllinen. Ja varmasti myös riippuu aika paljon kuvanmuokkausohjelmastakin ja varmasti myös jos kameralla kuvaa suoraan mustavalkokuvia..

Pehmyt Piirto: Kiitos! Tuo kuva on otettu elokuussa kun Helsingissä oli Taiteiden yö, joten ihan "normaali" valaistuksessa rakennus oli, nyt saattaakin olla jotain jouluista.. Pitääkin käydä kurkkaamassa!

Uuna: Kiitos! :)

Maelka: Kiitos. :)

Ari kirjoitti...

Upeaa valoa!

Piia kirjoitti...

Ari: Kiitos!