torstai 28. tammikuuta 2010

Peilaillen


12 kommenttia:

Wiltteri kirjoitti...

Kun tämä Mustavalkoinen maailma aloitti niin ajattelin että näinköhän mulla sittenkään riittää kuvia esittelyyn saakka koska en kuvaa eritoten kuvaa mustavalkoisia kuvia. Tämä mustavalkokuvien bloggaaminen on antanut itselleni aikaa pohtia mistä syntyy hyvä mustavalkokuva. Olen käynyt läjäpäin vanhoja kuviani läpi, olen tutkistellut edesmenneen Wiltterin Muut kuvani-blogi kuvasatoa, joista osaa olen esitellyt mustavalkoiseksi muutettuna teille täällä. Ja olen todennut, että kaikista kuvista ei ole mustavalkoisiksi, monista kuvista katoaa se jokin värien häivyttyä. Mutta voipi olla seuraavan kerran kun lähden kuvaamaan (paukkupakkaset sais hellittää..), mietin kenties josko tästä tulisi mustavalkoisena hyvä..?? Mene ja tiedä.. Ja jos kuva ei ole ihan nappiotos, se tyylilleni uskollisena nimellä paikattakoon.. ;)

Maelka kirjoitti...

Herkkä, kaunis kuva. Pidän.

Arina kirjoitti...

Vautsi vau mikä blogi! Rakastan mustavalkoisuutta.

Mari kirjoitti...

Tää blurraus... Ei mun silmääni istu, muuten kaunis asento ja kuva.

Mainio kommentti: "Ja jos kuva ei ole ihan nappiotos, se tyylilleni uskollisena nimellä paikattakoon.. ;)" Tästä saisikin oman topicinsa, millä kukakin paikkailee... Minä minimalistisella syväterävyydellä, Wiltteri otsikolla, KooTee omalla formaatillaan rajauksiaan (sori KooTee...) Muita paljastuksia?

Wiltteri kirjoitti...

Tuli joo blurrattua höttöheinät veks kuvasta. Mari, värillisenä tykkäsit tästä enemmän blurrattuna viime syyskuussa mut nyt onkin kuva mustavalkoinen joten ehkei tää enää sulle niin iskenyt.. ;)

KooTee kirjoitti...

Erinomainen kirjoitus nuorelta mieheltä. Olet kehittynyt tänä aikana, kun blogisi aloitit aivan huimasti. En yhtään ihmettele jos osaat näin hyvin analysoida kuvaamistasi. Mustavalkean kuvan näkeminen kuvaustilanteessa vaatii harjoittelua.

Kuvastasi sommittelu kohdallaan joutsenella kaunis asento. Mikäli olist saanut häivytettyä tuon taustan tervyysaluetta säätämällä kuva olisi ollut parempi. Ilmeisesti Picasalla brullattu?
Itsekin olen joskus turvautunut tuohon samaan taustan häiritessä, siä täytyy yrittää käyttää hyvin varovasti.

Wiltteri kirjoitti...

Kiitos KooTee, tuosta nuoruudesta niin tiedä kun seitkytluvun alkupuolen poikia olen.. ;) Mutta sydän kuin rippikoululaisella,sanotaan näin. Niin, se blogin aloitus alkoi sillä Hp:n ikivanhalla pokkarilla ja sillä otetuilla kuvilla. Ja nyt siis järkkäri ollut käytössä vähän toista vuotta. Kuvaustilanteesta muistan kuinka männyn takana piilossa vaihdoin kameraan 70-300mm putken ja sen ihmeempiä säätämättä annoin kameran laulaa. Joten jäi Picasa 3:n loppusäädettäväksi. Ja tässä sitä nyt ollaan ;)

KooTee kirjoitti...

Muistan hyvin tuon aikasi;)

Meikäläiseen verrattuna nuorimies;)

Mari kirjoitti...

Jep. Värit vai mv tunnelma muuttuu aikas helposti. Niin varmaan tässäkin, tai sitten on katsojan silmässä eri päivänä eri tunnelma :-D

Wiltteri kirjoitti...

Niinhän se menee, Mari! :)

Tiitsa kirjoitti...

Kaunis herkkä kuva, mutta tuon taustan olisi häivyttämällä saanut kyllä luonnollisemmaksi. Sellainen satumainen tunnelma tässäkin. Tykkään kyllä.

Savu kirjoitti...

Hyvä kuva, mutta taustan sumennuksessa olisi vähempikin riittänyt!