maanantai 1. helmikuuta 2010

Avanto10 kommenttia:

Maelka kirjoitti...

Mukavia jään muotoja.

Mari kirjoitti...

Toimiva muotokieli kuvassa. Kannattaa ehdottomasti klikata suureksi!

Tapsu kirjoitti...

Mitähän toimivaa tässä sitten on ei aukene allekirjoittaneelle! Voisitko vääntää rautalankasta niin voisi oppia jotain!Mie en nään kuin sekavan kasan kaisloja ja mustan reiän!

Mari kirjoitti...

No niin, tässä tulee yksi mielipide. Minä pidän tässä noista korsista, jäätyneistä jääpuikoista niissä, musta "reikä" korostaa hyvin niiden näkymistä. Oman lisänsä tuo reunan jäänmuodot omine puikkoineen. Jos... Niin tuo yläreuna on vähän turhaa... Pelkkä reikä korsineen toimisi minulle myös.

Eli se mistä sinä näet sekavuuden, minä näen toimivan muotokielen. Kauneus on katsojan silmässä...?

Tapsu kirjoitti...

Kauneus on katsojan silmässä...?Näinhän se on mutta mielelläni kuulisin toisenkin lääkärin mielipiteen:D Missä muuten on muut mielipiteineen, meitähän pitäisi olla täällä lähes 25kipaletta, että tulkaahan mukaan keskusteluun kuvista!Itse ajattelin aktivoitua ja antaa palautetta joka kuvalle!Tosin välillä tekee mieli tehdä Penat ja kadota tältä foorumilta mutta se johtuu kateudesta kun katselee muiden hienoja otoksia eikä ,ainakaan omasta mielestään, pysty lähellekään samaan tulokseen:D

Mari kirjoitti...

Tarkoitus ei ollut sinun silmääsi mitenkään aliarvioida, vaan kyseenlalaistaa omani :-D Seei aina pidä ihan normikuvasta... Tykästyy mokoma ihan omituisuuksiin (en väitä, että tämäkään olisi omituinen), se näkyy usein omissa kuvissani.

Minäkin toivoisin etenkin niitä soraääniä näihin diagnosteihin. Kaikillahan ei ole sama maku ja on aina helpompi antaa kommenttia tai palautetta sellaisiin kuviin, jotka tuntuvat jollakin lailla "omalta". Ja tosiasiahan on, että toisten kuvailijoiden kuviin vaan tykästyy helpommin kuin toisten, muistuttanevat ehkä sitä omaa tapaa katsella maailman menoa tähtäimen takaa muita enemmän...

Jäänemme odottelemaan niitä muita valelääkäreitä... Soraääniensäkin kera!

KooTee kirjoitti...

Olen hiukan väärä henkilö arvioimaan Marin jälkeen, meillä on molemmilla yllättävän sama maku vaikka kuvaammekin eri aiheita...paljolti. Ystävyytemme alkoikin siitä, että olin eri mieltä Marin luontokuvasta. Taisi olla kysymys kumpana toimii paremmin MV;nä vai värinä?Siitä keskusteltiin kovastikin, mutta Mari on sen jo unohtanut.=DD

Itse pidän jääkuvista ja niitä kuvaankin aika paljon, mutta ne kuvani tahtovat yleensä pelata väreillä, sen takia niitä ei ole täällä montaa näkynyt. Täytyypä katsella jos löyyy jotain.

Tästä kuvasta löytyy monta elementtiä josta pidän, yläosan usvainen pehmeys keskustan tummuus jäinee ja alaosan kristallit.
Kokonaisuus oli vieläkin parempi mikäli terävyyttä olisi enempi.
Hiukan sekava ´minunkin makuuni, tuosta olis löytänyt monta yksityskohtaa josta olisi saanut usemmankin hyvän kuvan.

Se oli minu arvioni.
Samaa toivon kuin sinäkin, lisää kommentteja rohkeasti, jokaisella on varmasti oma näkemyksensä kuvista, aivan varmasti. Ei niitä kannata itsekseen miettiä.

Täällä on kuvien laatu parantunut koko ajan kuten olen jo useati todennut. Niin varmaan tekee jatkossakin, kunhan vain uskaltaa kokeilla jotain uutta.

Mari kirjoitti...

Meikätyttö unohtaa saman tien - jopa omat mielipiteensä :-D Jääräpäinen tuuliviiri...

Tiitsa kirjoitti...

Jää jo itsessään on kaunista,kuin kristallia. Se onkuin kuurankukat harvoin kahta samanlaista jääkidettä josko ollenkaan.
Totta, että tästä saisi monta hyvää kuvaa.Eniten minua miellyttää tuo alareuna. Kivifanaatikkona taas nuo jäätyneet kivet. Ota tästä nyt sitten selkoa:). Tykkään.

tetra kirjoitti...

Katselempa minäkin "silläsilmällä". Pidän kokonaisuudesta. Jos tuolt ylhäält ottaa pois, katkee toi korsi. Silloin myös avannon mustuus korostuu liikaa.Itse ihastuin noihin jäisiin korsiin, kuin pyykkinaruja ;)Näyttää siltä että on ollut kovin kirkas päivä, silloin tulee jyrkkyyttä kuvaan. Tuo "osiksien" ottaminen kuvasta vois ol hyvä idea. Voi ol et siin on jokune korsi liikaa, mut niinhän luonnossa on ;D Kaunis ja sävykäs kuva.