tiistai 9. helmikuuta 2010

Tulen kans...

10 kommenttia:

KooTee kirjoitti...

Komea liekkikuva, mutta rajaisin itse toisin. Tuo musta palkki häiritsee minua, terävyysaluekkin olisi voinut olla pienempi.
Väreinä varmaankin hieno.

tetra kirjoitti...

Arvaa vaa kuipal pähkäili ton rajaukse kans. Tervyysalue..jos olisi ottan sen lähikuval, mut lätkäsin ohimennes...onks tää parempi? Tää on väreinä hieno ;)

tetra kirjoitti...

Taitaa olla tääl http://tetra.vuodatus.net/blog/1434855/315/

Savu kirjoitti...

Tätä ja värikuvaa verratessa ei voi muuta todeta:

—Onneksi värikuva on keksitty ja näemme värit, sillä maailma ole pelkästään mustavalkoinen.

KooTee kirjoitti...

Selvästi parempi nyt! Tuolla värikuvassa se ei niin paljon haitannutkan.

Väri ja mv ne on oikeastaan kaksi eri maailmaa.
Toisinaan värejä on aivan liikaakin.
Kyllä MV kuvalla on paikkansa, minä en aikanaan meinannut lainkaan oppia kuvaamaan väreinä,Dian myötä sitten pikkuhiljaa, paperikuvia otin vain lomareissuilla.
Se olis sama juttu, kun digi tuli, vänkäsin vastaan pitkään ja väitin ettei se tule aikoihin syrjäyttämään filmiä. Pääsin työpaikallani seuraamaan läheltä digin tuloa. Väärärässä olin =D

tetra kirjoitti...

Sama mulla. Pelkäsin et valokuvaamot teke konkan, mut ei niin käynny ja hyvä nyt. Mv on hyvin pelkistettyä ja jotenki puhtaanpaa ja rauhallisempaa, mailmaa. Mut en ilman värejäkään haluis olla. Molempi parempi ;)

Savu kirjoitti...

Tässä linkki Matti Sulannon blogiin jossa hän esittää milelipiteensä MV/Värikuvasta.

http://sulanto.blogspot.com/2010/02/mustavalkokuva-on-muinaisjaanne.html

Maru kirjoitti...

Tulipas kesää ikävä tätä kuvaa katsoessa...

Tapsu kirjoitti...

No matti puhuu piruuttaan:) Molempi parempi mutta tämä ko.kuva ei kyllä toimi kummassakaan on tuo tausta liian häiritsevä. Tulen kuvaus ei kyllä muutenkaan toimi mustavalkoisena.Mutta eihän meikäläisen taidoilla voi näitä arvostella kun ei osaa itsekkään.Suutari pysyköön lestissään sanoin itselleni:)joten anteeksi maalaisuuteni;)

tetra kirjoitti...

No täähän on leirintäalueen grillipaikka, järven rannalla, koivujen katveessa ;D Mua yhtään häirinny kesäl ne kauniit koivut taustal.;DD Tulta vois kyl kuvata muuallakin.