maanantai 5. huhtikuuta 2010

5 kommenttia:

tetra kirjoitti...

Kyl kaikkiin tarttis kommentoid ;) joten...Täs on kiva idea, kaislat peilikuvana. Jää vaa hiukan..arvailunvaraan, mis on veden pinta.Mitäs täl pitäs tehd..Sanokaa muutki jottaa..jos kokeilis vähä valoo lisää, eli kontrastia. Sit vois kokeil pehmennystäki. Ei kaikki kuvat taivu mustavalkoisiksi. Picasa vois kokeil jottaa automaattiiki. Tää on varmaan kyl väreis hyvä.

Elina kirjoitti...

itse pidän enemmän tästä mustavalkoisena koska alkuperäisessä oli niin tylsät js "likaiset" sävyt :)

Tuhat Kuvaa kirjoitti...

Tuo puun heijastus kaikkine oksineen sotkee hieman kyl tätä.Tetra kysyi että mitä tälle pitäisi tehdä,vaikea sanoa kun värillistä ei koskaan ole nähnyt.Itse olisin ehkä saattanut kokeilla photoshopilla semmoista että olisin jättänyt tiettyihin kohtiin värejä kuten esimerkiksi vaikka nuo kaislan pätkät ja pitänyt muuten mustavalkoisena/ tai jotain muuta.Enpä oikeen osaa sano mitään järkevää kun ei tiedä alkuperäistäkään.Voisin kuvitella tämän kaltaisen kuvan pienellä lisäyksellä kaaosta niin nykytaiteen museoon. :D

tetra kirjoitti...

Eipäs sotket värei tän ;DD muute hyvä idea muokkaamiseen.
Nii sehä joskus värikuvan ja mv kuvan ero on jot mv kuvas ei niin näy kaikki karkkipaperit ym. mitä luonnos on. Vaan ne mustavalkosin sulautuu kuvaan. Kuten myös likanen vesi.

Tuhat Kuvaa kirjoitti...

En tarkoittanut tänne värejä vaan yleisesti tuohon kuvaan noin niinkuin ihan erikseen.Tänään on tosi masentavan oloinen harmaa sadepäivä,voisi yrittää saada kuviksi sitä tunnelmaa tänään.